Om Säljbyrån

Välkommen till SäljByrån! Vi är platsen på webben där du kan hitta bra deals inom alla branscher och kategorier. Vår yttersta strävan är att alltid ha riktigt bra deals med bra rabatter att rekommendera och dela med oss av, så att du kan shoppa så billigt som möjligt. Kanske kan du jämföra oss med Groupon, då finfina rabatter är vår passion och då vi är platsen att hitta dessa erbjudanden på. Genom SäljByrån får du möjligheten att fynda saker och upplevelser som du annars kanske bara drömmer om och dina surt förvärvade pengar kan räcka mycket längre när du tar del av de erbjudanden som vi rekommenderar.

Hitta heta deals på vår sajt

Har du någon gång suttit och googlat frenetiskt efter rabattkoder för att du behöver köpa en viss produkt? Lyckades du eller kände du besvikelsen rinna över dig när du inte fick napp? Kanske hittade du en rabattkod på någon undangömd sajt, som sedan visade sig vara alldeles för gammal för att använda? Du ska veta att du är inte ensam om att leta efter deals på det här sättet och att det är många som har befunnit sig i samma situation som du. Vi på SäljByrån vill göra det lättare för dig och vi tipsar dig gärna om heta deals som kan vara svåra att hitta på egen hand.

Det finns många företag som väljer att endast dela ut rabatter om du blir kund eller om du väljer att få deras nyhetsbrev. Inte sällan ligger rabatten runt 10% vilket inte är en superhet deal men som du förmodligen inte tackar nej till om du får erbjudandet. Problemet med detta är förstås att du måste ge ut dina personliga uppgifter till företagen för att överhuvudtaget kunna se erbjudandena, även om du inte skulle vara intresserad av dem. Dessutom kan du snart ha en inkorg som svämmar över av nyhetsbrev och då är det många som tröttnar och helt enkelt avsäger sig prenumerationen.

Hos oss har du inte det här bekymret. Du väljer själv att besöka SäljByrån när det passar dig, antingen dagligen om du är väldigt aktiv eller någon gång ibland när andan faller på. Vi kräver ingenting från din sida, utan våra rekommendationer och deals är tillgängliga för alla, helt utan motprestation. Naturligtvis blir vi överförtjusta om du vill rekommendera oss till dina vänner men inte heller detta är något krav.

Vi har deals inom alla branscher

Vill du börja träna men budgeten är tajt? Ska du renovera huset och behöver hålla hårt i pengarna? Letar du efter bra hårprodukter som inte kostar skjortan? Drömmer du om att någon dag kunna åka på solsemester på andra sidan jorden? Kanske behöver bilen en ordentlig översyn av en riktigt bra mekaniker?

Det spelar ingen roll vilket intresse du har eller vad du behöver köpa för stunden, vad du än letar efter så är SäljByrån en bra sajt att besöka med jämna mellanrum. Vi håller koll på företag inom alla branscher och vi kan därmed dela med oss av ett brett spektrum av rabatter som du kan ta del av. Att besöka oss bland de första sajterna som du besöker när du letar efter rabattkoder kan spara både tid och engagemang från din sida. Det vore väl inte helt fel att ha mer tid över till annat? Dessutom upplevs det ofta som väldigt bekvämt att kunna hitta alla deals på ett enda ställe.

Våra rekommendationer passar förstås lika bra för dig som inte letar efter något speciellt utan istället bara känner att shoppinglusten trycker på. Kläder kan vara en sådan kategori där det går att få riktigt bra deals om du bara tar dig tiden att hitta dessa – och hitta dem kan du förstås göra hos oss! Åtminstone för det mesta för detta förutsätter förstås att företagen faktiskt har rabattkoder för stunden. Smink är ytterligare en sådan här kategori där erbjudanden är vanliga.

Kanske letar du efter ett visst märke eller produkter från ett visst företag? Även här hjälper vi naturligtvis till med att rekommendera erbjudanden, oavsett om det är en dator, en handborr, en lampa eller ett par träningstajts. Vi är alltså rabattsajten för hela familjen.

Missa inga deals genom att följa vår blogg

De allra flesta erbjudanden har ett utgångsdatum så det gäller många gånger att vara på hugget när en rabattkod släpps. Känslan av att precis ha missat ett erbjudande är inte rolig att känna och det blir extra jobbigt om rabatten gällde något som du verkligen behövde men har haft svårt att ha råd med. Ett annat erbjudande som du absolut inte vill missa, oavsett om du behöver produkten eller upplevelsen som erbjudandet gäller eller inte, är superdeals. Superdeals innefattar vanligen en rabatt runt 50 – 75%.

Det kan också vara som så att lagret är begränsat hos företaget så att principen först till kvarn gäller. Ibland är det så här när det är utförsäljning på gång men det kan också gälla ordinära produkter liksom produkter som är jättepopulära. För att få tag på saken eller upplevelsen som du vill ha behöver du många gånger vara proaktiv men genom att regelbundet besöka oss på SäljByrån blir detta så mycket lättare.

Ett hett tips är att du besöker vår blogg allt som oftast för att hålla koll på nya rabatter och på de erbjudanden som vi bara måste dela med oss av. Vem vet, kanske hittar du den där perfekta dealen som annars skulle ha gått dig förbi?

Har du tips, rabatt eller ett erbjudande du vill informera oss om? Tveka inte med att kontakta oss idag så återkommer vi så fort som möjligt! Vi kan nås på både info@saljbyran.se eller med formuläret nedan.